Vetenskaplig undersökning

Detta är en vetenskaplig undersökning som är baserad på kunskap och vedertagen erfarenhet. Innehållet är längre ner på sidan av den karaktären att känsliga personer kan ta illa vid sig och uppmanas därför att redan här avbryta sitt läsande.

Med statistik för denna sida som är tillgänglig för mig som dess innehavare kan konstateras att sidan dagligen besöks av ca 15 personer och att ca 10 därav är unika besökare. Sidan besöks huvudsakligen dagtid och på vardagar. Därav kan alltså slutledas att besöken huvudsakligen görs på betald arbetstid och med arbetsgivarens dator eller att besökaren är småföretagare med intellektuella intressen.

Besökarantalet har en längre tid varit konstant och för att bredda bloggen för nya grupper med lite bredare intressen prövar vi därför här nedan med lite spännande sökord att googla på så får vi se hur mycket besöksfrekvensen ökar. Avrapportering av resultatet kommer att ske inom några veckor.

Per Nuder, arbetsmarknadens parter, islamofob, Greta Johansson, knulla, Mats Odell, fitta, skinnskalle, Reinfeldt, Genealogiska föreningen, kuk och Hitler

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0