Avlyssnat från ryggmärgen v. 48

Underbarn
En 12 åring och en 13 åring i Borås har anhållits för försök till våldtäkt på flera yngre kvinnor. Som svar på denna otäcka trend förväntas socialminister Göran Hägglund i veckan framlägga ett förslag som i korta drag innebär att man för att värna personalens välfärd inom barnomsorgen endast skall anställa manlig personal eller kvinnor 55+.


Allas rätt att få pippa i buskar och snår och en motbild

Några jägare och markägare har åtalts för olaglig kamraövervaktning vid åtel- och utfodringsplatser för vildsvin, med hänvisning till allmänhetens rätt att fritt få färdas över annans enskilda mark och pippa i buskar och snår utan att få sin integritet kränkt. Allemansrätten, det tjugonde seklets största myt, finns för övrigt anledning att återkomma till i ett särskilt kapitel.

Samtidigt smyger djurrättsaktivister omkring med kamera och anteckningsblock och kränker hemmets frid för folk och fä, allt under medias applåder eller axelryckningar. För säkerhets skull har vi nu därför på Nämndemansgården  låst kåken, städat ur kattlådan, stopppat undan råttfällorna och bäddat sängarna.

Dubbelmoralens okrönta drottning Marit Paulsen förfasar sig över de konventionella fabriksgrisarnas väl och ve, samtidigt som hon gått i bräschen för motståndet mot bökande utegående glada ekogrisar.


För bra för att vara sant
Just så har väl de flesta med sina sunda kroppsvätskor i behåll uppfattat Koenigseggs, världens minsta bilföretag, halvhjärtade försök att ta över krisdrabbade bilföretaget SAAB som inte gått med vinst på 15 år.

Samtidigt tar världens största diktatur, dollarstinna Kina i bästa fall över det "svenska" flaggskeppet VOLVO, och Sverige som en industrination i framkant hör snart endast nostalgin till.

Kommentarer
Postat av: Gustaf Ljunggren

De s.k. aktivisterna är intet annat än ett kriminellt nätverk. För att göra sin "undersökningar" har man gjort sig skyldig till hemfridsbrott eller i vart fall olaga intrång. Eftersom detta skett systematiskt torde det vara fråga om grova gärningar, vilket kan rendera fängelse i upp till två år. Berder man sig tillträde med våld, bryter lås etc gör man sig skyldig till skadegörelse, som har samma straffskala. När man sedan har utpekat ett stort antal bönder som kriminella utgör detta förtal, rimligen grovt, som även det kan föranleda fängelse. I förekommande fall inträder även skadeståndsskyldighet. Min stilla undran är då, varför har inte de här lössen polisanmälts och förundersökningar inletts enligt ovan eftersom det med 100 % säkerhet begåtts brott???

Ps Jag ser med spänning fram mot Din hudflängning av den heliga allemansrätten.

2010-01-14 @ 11:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0