Ibland står tiden still

Idag har jag börjat ett nytt liv. Jag tog i ottan fram min gamla bagghorning för en tur, drog på mig cykelbyxorna med sämskinn och salicylsyretalg och tröjan med plats för banan och insydd sedel från min tid som tävlingscyklist 1964-67 för klubben Antilopen i Norrköping och med flera DM-tecken (lag visserligen). Tänk, utstyrseln passade precis, en del lyckliga går fram i livet opåverkade av tid och rum.


Lilla Chicago

Ett antal ungdomsgäng som har kriminalitet som livsform och identitet har tagit över i Södertälje. Utpressning och hot mot affärsmän och politiker har blivit vardagsmat. Staden kallas nu för Lilla Chicago av fördomsfulla människor som inte förstår att uppskatta charmen med multikulti.


Ett gäng värstingar som vepts med av gröna vågen och rymt ifrån
Lilla Chicago och som nu står i rågvetet upp till naveln.

Tredje statsmakten II

Jag börjar nu att ana slutet av pågående bokprojekt och räknar med att "Bondungar" skall kunna vara moget för tryckeriet i september-oktober. Jag laborerar redan med några nya bokidéer. Ett uppslag har arbetsnamnet "Främling i eget land", och det andra som känns närmast till hands att realisera skulle syna Tredje statsmaktens utövare, dvs journalisterna inom massmedia, ty detta slutna skrå undgår merendels närgången och oblyg granskning.

Jag skulle i boken klä av och avslöja ett femton-tjugotal rikskända journalisters handel och vandel, och jag tar därför tacksamt emot uppslag, fakta, skvaller och hörsägner som skulle kunna bli till en härlig och lockande brygd.

Kontakta mig, gärna även anonymt, på [email protected] eller brevledes till Tryserum Gårdar förlag, Skrickerum, 615 94 Valdemarsvik. Smaskiga uppslag och komprometterande bilder kan komma att belönas i reda penningar.


RSS 2.0