Kriminella kretsar

Somliga tycker med rätta att det kanske inte är så lämpligt med "kungavänner" som har kontakter i gangsterkretsar.

Hur lämpligt är det på en skala med en statsministerkandidat som delar säng och säte med en kriminell?

Varg i Skrickerum

Ulven har dragit förbi byn här flera gånger sista tiden, troligen håller den på att bilda familj och skaffa eget revir. I går bet den ihjäl ett antal får för en granne i Tryserums G:la Prästgård, och Thomas Modin på länsstyrelsen uppmanar nu djurägarna att ta hem sina djur på kvällarna och placera ut radioapparater för att skrämma över gråben till grannarna istället.

Ett annat sätt för oss äldre djurägare som älskar våra djur och inte önskar få dem uppätna levande, är att skicka dem till slakteriet innan de blir till livsmedel.

Betesmarken går ju alltid att granplantera

Tredje statsmakten

Idag vevar man åter ett utlämningsfall i media. En företeelse som brukar förekomma ett par tre gånger i veckan med förvånande regelbundenhet. Att olycksfall i arbetet och felaktigheter kan ske är självklart och det är bra att det i så fall uppmärksammas.

Men vad som förundrar mig är, att massmedia aldrig lyckas spåra upp några fall där asylsökande får stanna på felaktiga grunder.

Det kan väl inte vara så att den tredje statsmakten har en dold agenda, att man för en stund glömmer objektiviteten och driver sina egna frågor i en i förväg utstakad riktning.

RSS 2.0