Film Stjärna

Inte nog med att vi har bevingade djur som har fått uppmärksamhet. Nu har även Stjärna, Blomma och Ferdinand af Myckelycke fått sin släng av sleven. De har blivit filmstjärnor och besätter samtliga huvudroller i väggfilmen Vila i Rörelsen av scenograf Ulla Ridderberg, som kan ses kvällstid (inte Ulla) på Linköpings museums västra vägg under november och december månad. Under en halvtimme kan man till smäktande musik avnjuta deras rofyllda idisslande och envisa kamp med knott och flugor som vimsar runt i den metanstinna luften på en solig sommaräng på Bönemåla ägor vid Vindommen.

Inte oväntat har deras ny liv stigit dem åt huvudet, kossorna har drabbats av anorexi och Ferdinand han tittar inte längre åt grannkossorna som lyfter på svansen på andra sidan staketet. Och vad värre är, de har hela hösten jagat runt i hagarna och letat sjukt giftig kosvamp. Inte en dag utan att de varit påtända!

Kommentarer
Postat av: Ola Korsfeldt

Inte dåligt att en tjustbonnes funderingar och intryck kommer andra till del.

Det skulle vara trevligt om arbetet med gården och

dess marker också kunde beskrivas, så att man kan

följa årets gång beträffande sådd, skörd, kreatur

och skogsskötseln.

Annars har epoken "Ola Korsfeldt" i S.Solberga avslutats, då jag har flyttat upp till Flohult Södergård sydost Korsberga samhälle. Flyttkort kommer.

2009-11-27 @ 17:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0