Fredrik har oflyt

Partisekreterare Sofia Arkelsten (m) har beskyllts för att ha tackat ja till mutreseror eller åtminstone bjudresor från bl.a. oljejätten Shell och RFSU. Igår avslöjades som lök på laxen att hon, partiets förra miljötalesman,  satt i styrelsen för börsbolaget Sweco som är en verklig storhandlare inom miljöbranchen. En timme senare hade hon avgått från sitt välbetalda extraknäck.

Fredrik Reinfeldt har oflyt med sina flickor, men om det beror på ren och skär otur eller på dålig personkännedom och dåligt handlag undandrager sig min förmåga att bedöma.

                                                            *

Dessutom har jag idag på morgonen i public service hört att 14-15-åriga ungdomar har skränat utanför en synagoga i Skåne, samt att Sveriges kommuner har fått sig en uppsträckning för sin ovillighet att ta emot ensamkommande flyktingbarn i 16-17-årsåldern.  

                                                            *

Så till den lilla världen. Det totala kriget har brutit ut på Nämndemansgården i natt. De vilda svinen har grävt likt djupa skyttevärn i trädgården och vi planerar för motattack med larmminor, elstängsel och blyammunition.

Alltså mycket att tänka över i stort som smått.

Kommentarer
Postat av: Ulla Olsson

Lycka till med svinen!

2010-11-06 @ 17:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0