Lit de parade i Skillingaryd

18 000 minkar har släppts ut från en farm i Skillingaryd av militanta djurrättsaktivister som kallar sig för DBF (Djurens befrielsefront). En tredjedel av djuren har fångats in igen av farmaren Bengt Svensson. Många har körts ihjäl på vägen som går strax bredvid och har soppats av vägen av personal från Vägverket, och de arma minkarna ligger nu på lit de parade i drivor i vägdikena. En del av djuren är fortfarande i livet och gör livet surt för bönderna i trakten och biter sönder deras ensilagebalar i jakt på föda.

Nej, de måste fångas in och förvaras bakom rymningssäkra stängsel, och då avser jag inte främst minkarna utan de så kallade djurrättsaktivisterna.

Kommentarer
Postat av: Annelie Sjöberg

lit de parade hälsar en stavningsfascist

2010-10-05 @ 22:53:12
Postat av: Anders

Tack för hjälpen!

2010-10-06 @ 11:13:38
Postat av: Gustaf Ljunggren

Samhället har misslyckats när man inte förmår skydda lagenligt bedrivna verksamheter från drägg och terrorister. Är detta början på rättsamhällets definitiva upplösning? Är detta ett exempel på Ohlys utomparlamentariska metoder?

2010-10-12 @ 19:44:53
URL: http://gustaf-tankaritiden.blogspot.com/
Postat av: Anders

På din sista fråga tror jag definitivt att svaret är ja.Ännu en pälsfarmare har lynchats av mobben. Mest besviken är jag att Fredrik och Mona är så tysta, när de i andra fall är så lösmynta och snabba att ta avstånd från det ena och det andra. Det påminner mest om när Axel von Fersen lynchades av gatans mobb, utan att statsmakten lyfte ett finger.

2010-10-13 @ 08:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0