Jordbävning

En enorm jordbävning har åter drabbat mänskligheten och en hög tsunamivåg går från kontinent till kontinent, och då menar jag inte det ordinära jordskalvet utanför Japans kust, utan efterskalven och debattvågorna som går höga i traditionella och sociala media efter att Håkan Juholt otippad har blivit föreslagen till ny ordförande för SAP.

Juholt är en traditionell potitikerbroiler fallen efter ett kommunalråd i Oskarshamn och till det yttre liknar han mest kamrat Stalin eller Saddam Hussein, men skall ändå inte dömas i förtid. Utseendet är ju inte allt ens för en medelålders man. Att han inte är en 08 utan en tvättäkta smålänning och verkar ha en klädsam självdistans är också förmildrande omständigheter och kanske kan han framledes generera en våg att surfa på för partiet.En modern trasproletär med en chick Topshop-väska som Juholt nu skall
försöka fånga upp.

Kommentarer
Postat av: sussie

Men hallå du glömde något viktigt.. En bonde vid namn Anders har varit på LD Stables i dag och gjort vår dag med sitt goda humör och trevliga sätt. Dess utom tog han med sig HELA gödselstacken när han åkte. :)

2011-03-11 @ 21:09:32
URL: http://www.ldstables.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0